Bilgisayar Laboratuvarlarımız Eğitim-Öğretim Yılına Hazır.

Üniversitemizin merkez kampüsünde 9, ilçelerde ise(Kahta-Besni-Gölbaşı) 8 adet olmak üzere toplamda 17 adet bilgisayar laboratuvarı bulunmaktadır. Başkanlığımız teknik servis çalışanları tarafından yapılan çalışmalar sonucunda bu laboratuvarlarımızdaki bilgisayarların bakım-onarım çalışmaları tamamlanarak bilgisayar laboratuvarlarımız yeni eğitim-öğretim yılına hazır hale getirilmiştir.

Yapılan bu çalışmalar kapsamında:

-Laboratuvarlarımızın ağ kablolamaları yenilenmiş,

- Bilgisayarlara takılan 240 GB SSD'ler ile hem bilgisayarların hem de programların daha hızlı açılması sağlanmış,

-İşletim sistemleri yenilenmiş (Windows 10),

-Öğrencilerimizin kullanması gereken programlar yüklenmiştir.

Bu çalışmalar ile teknolojiye uygun, ihtiyaçlara cevap veren modern bilgisayar laboratuvarlarının kurulması hedeflenmiştir.