Toplu Taşıma Araçlarına Entegre Yeni Kimlik Kartları

Başkanlığımız tarafından yürütülen proje kapsamında hazırlanan Akıllı Kimlik Kartları, kampüs içerisinde ve belediye toplu taşıma araçlarında dönem boyunca öğrenci ve personel kimlik kartı özelliği ile bir ödeme aracı olarak kullanılabilecek.
Yeni kart sistemi ile üniversitemizde 3 tip kart olmuştur. 
      -Akademik Personel Kimlik Kartı
      -Personel Kimlik Kartı
      -Öğrenci Kimlik Kartı
Yeni gelen öğrencilerimizin öğrenci kimlik kartları yeni sistemimize entegre şekilde çalışmaktadır. 2-3-4 sınıf öğrencilerinin kartlarında ise nizamiyelerde yer alan görevliler aracılığıyla 1 sn sürecek bir sektör taşıma işlemi gerçekleşecektir. İlçeler de dahil olmak üzere tüm üst sınıf öğrencileri sadece 1 defaya mahsus olmak üzere kimlik kartlarını okutmaları gerekmektedir.  ilçelerde (Kahta, Besni, Gölbaşı), kampüs giriş noktalarında(1 Nolu Cendere girişi, 2 Nolu Mühendislik-TBMYO girişi, 3 Nolu Yurtlar bölgesi girişi) ,Diş Hekimliği Fakültesi ve Merkez öğrenci yemekhanesinde görevliler tarafından okutularak yeni sisteme geçiş işlemleri tamamlanacaktır.
Yeni kimlik kartlarının tamamı Adıyaman Merkez toplu taşıma araçlarında tam bilet şeklinde tanımlanmış ve aktif olarak kullanılabilmektedir.
Toplu taşıma ve Üniversitemiz bakiyeleri ayrı şekilde yüklenmekte ve harcanmaktadır. Üniversitemizde kullanılan hizmetlerde üniversitemiz bakiye sistemi, toplu taşıma araçlarını kullanmak için ise Adıyaman belediyesi toplu taşıma bakiyesi kullanılmalıdır.
Eski öğrenci kartlarında toplu taşıma uyumluluğu bulunmamaktadır.
Ayrıca Üniversitemiz bankamatikler bölgesine toplu taşıma araçları için otomatik yükleme kiosk'u yerleştirilcek ve para yükleme işlemi buradan yapılabilecektir.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.